Supermarkten zijn erop gericht om zoveel mogelijk te verkopen en erg verleidelijk wanneer je hongerig bent. Ze zijn zo ingericht om jou extra dingen in je mandje of kar te laten stoppen, die je achteraf eigenlijk helemaal niet nodig had. Zo kom je thuis met een hoop extra eten, en dit zijn waarschijnlijk ook niet allemaal gezonde producten. Want wat zijn nou eigenlijk gezonde keuzes?

Hoe kunnen wij jou helpen?

Samen gaan we ongeveer anderhalf uur jouw plaatselijke supermarkt in. Dit is namelijk de plek waar jij je inkopen doet. We leren je gelijk in de praktijk hoe je etiketten moet lezen en waar je nou precies op moet letten. Want hoe zat het nou precies met de ingrediëntenlijst? Is het brood dat je koopt wel echt volkoren, en hoe zit het met het potje pindakaas? Doordat we in de supermarkt zijn kunnen we gelijk de dagelijkse producten die jij koopt vergelijken met andere opties en beoordelen of het een goede keuze is. Daarnaast hebben we een aantal leuke opdrachten en vragen die je helpen naar een gezonde boodschappen kar.

Wil je een keer mee?

Dat kan! Je kunt zonder bij ons een traject te volgen met ons mee. Je zit nergens aan vast.

Hoe gaat het in zijn werk?
De supermarkt waar je naar toe wilt mag je zelf uitkiezen. Het tarief bedraagt € 60,00 per uur. Je kunt met meerdere mensen (max. 3 personen in totaal) het supermarktbezoek doen, de kosten kunnen dan gedeeld worden.

Wat kan je verwachten?
- Etiketten lezen
- Misleiding van logo's en claims
- Welke producten zijn beter?
- Hoe vergelijk je producten?
- Etc... en stel ook vooral jou eigen vragen!

  Interesse? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in.

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Om spam te voorkomen vragen we je de onderstaande code over te typen

  captcha

  Hierbij alvast wat tips

  Snacks swap

  Snacks bevatten vaak veel suiker, vet en calorieën. Let daarom op je tussendoortjes en kies eens wat vaker voor groente, […]

  Avondeten swap

  Een gezonde lekkere avondmaaltijd na een lange dag?. Wanneer je kiest voor een dierlijke eiwitbron, kies dan voor kipgehakt ?. […]

  Reviews

  Een positieve ervaring 😀

  Vandaag een super leerzame tour gehad door de supermarkt samen met Lysanne en Marloes. We begonnen bij de aardappels, groenten, vlees en gingen zo verder naar de pasta’s. Ik wist niet dat er zoveel meer extra zat in de houdbare vleeswaren dan in de verse vleeswaren. Vooral werden vragen van wat is de beste keuze mij steeds helderder, aan de hand van het leren hoe etiketten te lezen. We hebben ook nog eventjes voor het ‘kies bewust’ vak gestaan, waar veel producten voor een hogere prijs worden aangeboden. Bijv. bij de nootjes, jam, chocolade e.d. en zeker niet altijd de beste/gezonde keuze is! Lysanne en Marloes, enorm bedankt voor deze leerzame tour door de wereld van de voeding! Het eten vanavond was heerlijk. Morgen gaan we voor de ovenschotel, met op jullie aanraden vegetarisch gehakt.
  e-book I Diëtistenpraktijk Arnhem I Food2Lifestyle

  Wij staan voor je klaar

  Marloes Aanstoot

  Marloes Aanstoot

  Diëtist
  Lysanne Bekker

  Lysanne Bekker

  Diëtist