Bij ons ben je op het juiste adres. Cholesterol is nodig om je lichaam te laten functioneren. Echter wanneer je teveel cholesterol hebt, kan dit in je slagaderen neerslaan en vernauwingen veroorzaken. Als dit gebeurd neemt de kans op hart- en vaatziekten toe. Een te hoog cholesterol wordt ontdekt bij bloedonderzoek, je kan dit zelf niet voelen. Wij kunnen je helpen om je cholesterol te verlagen in Arnhem!

 

Tal van risicofactoren voor een verhoogd cholesterol

Volgens onderzoek kampt bijna 25% van de Nederlanders in de leeftijd van 30 t/m 70 jaar met een te hoog cholesterol. Maar hoe komt dit eigenlijk? De mogelijke oorzaken kunnen liggen aan een verkeerd voedingspatroon, overgewicht, een traag werkende schildklier, een hoge bloeddruk, diabetes, erfelijkheid of door roken.

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Diëtisten / eigenaren

Persoonlijk voedingsadvies om jou te helpen met een verhoogd cholesterol

Wij zijn gemotiveerd om jou te helpen en staan klaar om samen jouw doelen te gaan behalen. Dit doen we door in een persoonlijk gesprek te focussen op  jouw huidige eetpatroon, gezondheid en klachten, zodat we weten waar de knelpunten zitten die invloed hebben op je cholesterol waarde. Met het juiste voedingspatroon kun je dus je cholesterolgehalte flink laten dalen. Daarnaast komt het gunstige effect van gewichtsverlies en een eventuele daling van hoge bloeddruk er nog als bonus bij! Daarnaast vinden we jouw wensen, behoefte en verwachtingen erg belangrijk, zodat wij een advies kunnen geven wat haalbaar is, je makkelijk kan toepassen en afgestemd is op jouw specifieke doelen. Dit advies is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke informatie betreft afvallen. Onze diëtistenpraktijk is gevestigd in Arnhem, waar we jou graag ontvangen.

Samen coachen we jou om de beste versie van jezelf te worden

Deze één op één begeleiding kan net die extra motivatie geven die je nodig hebt zodat het deze keer wel gaat lukken. Na de intake waarin wij alle informatie gaan verzamelen ontvang jij je persoonlijke voedingsadvies. Er is altijd voldoende ruimte voor tussentijdse vragen die je ook via WhatsApp kan stellen. Tijdens de begeleiding zijn wij de stok achter de deur en coachen we je naar een gezonde leefstijl! Wanneer zet jij de eerste stap?

Afspraak inplannen

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Vraag dan nu gelijk jouw intakegesprek aan. Liever eerst gratis kennismaken? Dat is ook mogelijk.

Wij staan voor je klaar

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist