Bij ons ben je op het juiste adres. Wanneer je namelijk ondergewicht hebt krijgt je lichaam niet genoeg energie binnen om goed te kunnen functioneren. Gezond aankomen in gewicht is daarom belangrijk. Je raakt als je ongewenst afvalt door ziekte of veroudering, juist spiermassa kwijt inplaats van vetmassa. Dit is gevaarlijk, je verliest spierkracht en je weerstand gaat achteruit. Ook herstel je trager. Wij kunnen je helpen om gezond aan te komen in Arnhem.

Voeding is heel persoonlijk

Ieder mens is anders, zo ook de behoefte aan voedingsstoffen. Je leefstijl, leeftijd en persoonlijke situatie spelen hier een belangrijke rol in. Ook mensen met een goed gewicht of zelfs overgewicht kunnen ondervoed zijn, door tekorten aan essentiële stoffen zoals vitaminen en mineralen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Door je gewichtsverlies is het niet alleen belangrijk dat je weer aankomt, ook je spieren opbouwen is essentieel. We leggen daarom de nadruk in je dagmenu om voldoende energie en eiwitten binnen te krijgen. We begeleiden je stap voor stap om te zorgen dat je weer lekker in je vel zit.

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Diëtisten / eigenaren

Afspraak inplannen

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Vraag dan nu gelijk jouw intakegesprek aan. Liever eerst gratis kennismaken? Dat is ook mogelijk.

check I Diëtistenpraktijk Arnhem I Food2Lifestyle

Wij staan voor je klaar

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist