Bij ons ben je op het juiste adres. Van een hoge bloeddruk hoef je niet perse iets te merken, maar dit kan wel schade in lichaam veroorzaken. Hoofdpijn en duizeligheid kunnen wijzen op een hoge bloeddruk. Wij kunnen je helpen met een te hoge bloeddruk in Arnhem!

Een hoge bloeddruk, steeds meer mensen hebben er last van

1 op de 3 Nederlanders heeft een hoge bloeddruk. Dat is gevaarlijk want het is de grootste risicofactor voor hartziekten en beroertes.  Wat is een hoge bloeddruk? Wanneer je bloed te hard tegen de wanden van je bloedvaten drukt, spreken we van een te hoge bloeddruk oftewel hypertensie. Meer mensen hebben last van een hoge bloeddruk. Dit kan door verschillende oorzaken komen: leefgewoonten, erfelijke factoren, leeftijd etc.

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Diëtisten / eigenaren

Persoonlijk voedingsadvies om jou te helpen met je hoge bloeddruk

Wij zijn gemotiveerd om jou te helpen en staan klaar om samen jouw doelen te gaan behalen. Dit doen we door in een persoonlijk gesprek te focussen op  jouw huidige eetpatroon, gezondheid en klachten. Door je zoutinname te beperken, kan je bloeddruk dalen. Soms helpt het ook om af te vallen. Daarnaast vinden we jouw wensen, behoefte en verwachtingen erg belangrijk, zodat wij een advies kunnen geven wat haalbaar is, je makkelijk kan toepassen en afgestemd is op jouw specifieke doelen. Dit advies is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke informatie betreft hoge bloeddruk. Onze diëtistenpraktijk is gevestigd in Arnhem, waar we jou graag ontvangen. 

Samen coachen we jou om de beste versie van jezelf te worden

Deze één op één begeleiding kan net die extra motivatie geven die je nodig hebt zodat het deze keer wel gaat lukken. Na de intake waarin wij alle informatie gaan verzamelen ontvang jij je persoonlijke voedingsadvies om af te vallen. Er is altijd voldoende ruimte voor tussentijdse vragen die je ook via WhatsApp kan stellen. Tijdens de begeleiding zijn wij de stok achter de deur en coachen we je naar een gezonde leefstijl! Wanneer zet jij de eerste stap?

Afspraak inplannen

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Vraag dan nu gelijk jouw intakegesprek aan. Liever eerst gratis kennismaken? Dat is ook mogelijk.

Minder zout

Koken met minder zout is erg belangrijk bij een hoge bloeddruk. Wij geven je handige tips hoe je de avondmaaltijd lekker, gezond én zonder zout kan bereiden!

Wij staan voor je klaar

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist