Je lichaam gaat je hele leven met je mee, daar wil je dus zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doe je dat nou precies?

Wanneer eet je nou gezond?

Wij diëtisten van Food2Lifestyle zijn anti-dieet. Laten we hier kort over zijn: een dieet volgen waarbij strenge regels de norm zijn is niet de oplossing. Een gezond en gebalanceerd eetpatroon is dit wel.

Gezond eten betekent dat je producten eet die volgens de laatste wetenschappelijke inzichten goed zijn voor je lichaam. Op deze manier krijg je voldoende voedingstoffen binnen zoals koolhydraten, vetten en eiwitten en voldoende vitaminen en mineralen. Zo kan je lichaam optimaal functioneren. Daarnaast is het zo dat door gezonde voeding de kans op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en kanker kleiner wordt.

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Diëtisten / eigenaren

Persoonlijk voedingsadvies zodat jij een gezond voedingspatroon ontwikkeld!

Wij zijn gemotiveerd om jou te helpen en staan klaar om samen jouw doelen te gaan behalen. Dit doen we door in een persoonlijk gesprek te focussen op  jouw huidige eetpatroon, gezondheid en klachten. Daarnaast vinden we jouw wensen, behoefte en verwachtingen bij het afvallen erg belangrijk, zodat wij een advies kunnen geven wat haalbaar is, je makkelijk kan toepassen en afgestemd is op jouw specifieke doelen. Je huidige voedingspatroon nemen we onder de loep en kijken of je ergens tekorten hebt. Gezond eten is voldoende variëren en elke dag producten kiezen uit verschillende voedingsgroepen.  Het advies wat we je geven is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke informatie betreft gezonde voeding. Onze diëtistenpraktijk is gevestigd in Arnhem, waar we jou graag ontvangen. 

Samen coachen we jou om de beste versie van jezelf te worden

Deze één op één begeleiding kan net die extra motivatie geven die je nodig hebt zodat het deze keer wel gaat lukken. Na de intake waarin wij alle informatie gaan verzamelen ontvang jij je persoonlijke voedingsadvies om af te vallen. Er is altijd voldoende ruimte voor tussentijdse vragen die je ook via WhatsApp kan stellen. Tijdens de begeleiding zijn wij de stok achter de deur en coachen we je naar een gezonde leefstijl! Met kleine stappen bereik je het meest, elke verbetering telt tenslotte mee.  Wij kunnen je helpen met deze kleine stappen om uiteindelijk je hoofddoel te bereiken. Wat wordt jou eerste stap naar een gezond voedingspatroon?

Afspraak inplannen

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Vraag dan nu gelijk jouw intakegesprek aan. Liever eerst gratis kennismaken? Dat is ook mogelijk.

check I Diëtistenpraktijk Arnhem I Food2Lifestyle

Wij staan voor je klaar

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist