Bij ons ben je dan op het juiste adres. Een gezond voedingspatroon kan helpen om je sportprestaties te verbeteren, gezonder en fitter te worden. ‘Sportvoeding’ is de laatste jaren erg hip geworden. Er zijn diverse boeken te koop met dieettips voor een strak lichaam en er is een overvloed aan supplementen en eiwitpoeders te vinden op Google. Maar wat is nu echt een goed voedingspatroon bij sport?  Wij kunnen je hierbij helpen in Arnhem!

Een gezond voedingspatroon kan helpen om je sportprestaties te verbeteren

Allereerst zijn die eiwitpoeders echt niet nodig. De meeste mensen krijgen al voldoende eiwitten binnen uit de gewone voeding. Denk hierbij aan zuivel, peulvruchten, noten, vis of vlees. Extra eiwitten leveren nog steeds gewoon calorieën, zonde dus! Als de basis goed is, kun je al veel bereiken in je sportprestaties.

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Diëtisten / eigenaren

Persoonlijk voedingsadvies om jou te helpen bij je sportprestaties!

Wij zijn gemotiveerd om jou te helpen en staan klaar om samen jouw doelen te gaan behalen. Dit doen we door in een persoonlijk gesprek te focussen op  jouw huidige eetpatroon, gezondheid en eventuele klachten. Hoe is het met de balans tussen de eiwit, koolhydraat en vetinname? Met welke natuurlijke producten kunnen we je eiwitinname verhogen zodat deze optimaal is? Op deze vragen krijg je allemaal antwoord. We berekenen je energiebehoefte en daarop maken wij een passend advies zodat je lichaam optimaal kan presteren en herstellen. Daarnaast vinden we jouw wensen, behoefte en verwachtingen erg belangrijk, zodat wij een advies kunnen geven wat haalbaar is, je makkelijk kan toepassen en afgestemd is op jouw specifieke doelen. Dit advies is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke informatie betreft afvallen. Onze diëtistenpraktijk is gevestigd in Arnhem, waar we jou graag ontvangen. 

Samen coachen we jou om de beste versie van jezelf te worden

Deze één op één begeleiding kan net die extra motivatie geven die je nodig hebt zodat het deze keer wel gaat lukken. Na de intake waarin wij alle informatie gaan verzamelen ontvang jij je persoonlijke voedingsadvies om af te vallen. Er is altijd voldoende ruimte voor tussentijdse vragen die je ook via WhatsApp kan stellen. Tijdens de begeleiding zijn wij de stok achter de deur en coachen we je naar een gezonde leefstijl! Wanneer zet jij de eerste stap?

Afspraak inplannen

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Vraag dan nu gelijk jouw intakegesprek aan. Liever eerst gratis kennismaken? Dat is ook mogelijk.

Sportvoedingspiramide

Een gezond voedingspatroon vormt de basis voor het verbeteren van de sportprestaties. Om dit duidelijk weer te geven, is er een speciale sportvoedingspiramide ontwikkeld. De piramide bestaat uit drie lagen; onderin staat de basisvoeding, in het midden voeding specifiek voor sporters en tot slot in het topje staan de supplementen. De piramide laat zien dat het belangrijk is om eerst de basisvoeding op orde te hebben, voordat je begint aan sportspecifieke voeding en supplementen. Zo kun je als sporter de meeste winst behalen.

check I Diëtistenpraktijk Arnhem I Food2Lifestyle

Wij staan voor je klaar

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist