Bij ons ben je op het juiste adres. Misschien heb je al het een en ander gelezen op google maar weet je nog niet zo goed wat je nu precies mag eten, of heb je een steuntje in de rug nodig bij het verliezen van je zwangerschapskilo’s. Wij kunnen je helpen in Arnhem!

 

Gezond zwanger

Eten voor twee is niet nodig als je zwanger bent, wel is het belangrijk dat je een gezond en gevarieerd voedingspatroon volgt. Wij helpen je graag met wat je het beste kunt eten, en welke voedingsmiddelen je beter niet kunt nemen tijdens je zwangerschap en waarom. Naast een gezond voedingspatroon zorg je dat je voldoende vitamines binnenkrijgt en vergeet niet om foliumzuur te slikken.

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Diëtisten / eigenaren

Persoonlijk voedingsadvies om jou te helpen tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap is je baby afhankelijk van wat jij eet. Eten voor twee wordt vaak voor de grap geroepen maar dat is zeker niet nodig. Zeker omdat je tijdens je zwangerschap ook rustiger aan doet, heeft je lichaam al die extra calorieën niet nodig. Wij zijn gemotiveerd om jou te helpen en staan klaar om er samen voor te zorgen dat jij een optimaal voedingspatroon hebt tijdens je zwangerschap. Dit doen we door in een persoonlijk gesprek te focussen op jouw huidige eetpatroon, gezondheid en eventuele (zwangerschaps)klachten. Daarnaast vinden we jouw wensen, behoefte en verwachtingen erg belangrijk, zodat wij een advies kunnen geven wat haalbaar is en je makkelijk kan toepassen tijdens deze mooie periode. Dit advies is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke informatie betreft zwangerschap. Onze diëtistenpraktijk is gevestigd in Arnhem, waar we jou graag ontvangen.

Persoonlijk voedingsadvies om jou te helpen na je zwangerschap

Eenmaal na de bevalling willen veel vrouwen weer terug naar hun gewicht van vóór de zwangerschap. Het is belangrijk om je lichaam eerst te laten herstellen en bij te laten komen van de zwangerschap, geef het ook voldoende tijd. Tijdens de borstvoeding is het ook niet aan te raden om al te gaan lijnen. Voldoende voedingsstoffen binnen krijgen is wel erg belangrijk. Krijg je tijdens het geven van borstvoeding onvoldoende voedingsstoffen binnen, dan gaat dit ten koste van jouw eigen conditie. In een persoonlijk gesprek focussen we op jouw huidige eetpatroon, gezondheid en de fase waar je momenteel bent met je baby. Daarnaast vinden we jouw wensen, behoefte en verwachtingen erg belangrijk, zodat wij een advies kunnen geven wat haalbaar is en je makkelijk kan toepassen tijdens deze mooie periode. Dit advies is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke informatie betreft voeding na zwangerschap. Onze diëtistenpraktijk is gevestigd in Arnhem, waar we jou graag ontvangen.

Samen coachen we jou om de beste versie van jezelf te worden

Deze één op één begeleiding kan net die extra motivatie geven. Na de intake waarin wij alle informatie gaan verzamelen ontvang jij je persoonlijke voedingsadvies. Er is altijd voldoende ruimte voor tussentijdse vragen die je ook via WhatsApp kan stellen. Tijdens de begeleiding zijn wij de stok achter de deur en coachen we je naar een gezonde leefstijl! Wanneer zet jij de eerste stap?

Afspraak inplannen

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Vraag dan nu gelijk jouw intakegesprek aan. Liever eerst gratis kennismaken? Dat is ook mogelijk.

check I Diëtistenpraktijk Arnhem I Food2Lifestyle

Wij staan voor je klaar

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist