Bij ons ben je op het juiste adres. Misschien heb je al veel diëten gevolgd om af te vallen die niet hebben gewerkt, of heb je een steuntje in de rug nodig bij het volhouden van je dieet. Wij kunnen je helpen met afvallen in Arnhem!

Afvallen met een dieet is niet makkelijk

Wij van Food2Lifestyle zijn anti-dieet. Laten we hier kort over zijn: een dieet volgen waarbij strenge regels de norm zijn is niet de oplossing. Een gezond en gebalanceerd eetpatroon is dit wel.

49% van de Nederlanders is volgens onderzoek te zwaar. Maar hoe komt dit eigenlijk? Je komt aan in gewicht als je een lange tijd meer calorieën (energie) binnenkrijgt dan je lichaam nodig heeft. Het draait om de balans tussen de hoeveelheid energie die je eet en de hoeveelheid energie die je lichaam verbruikt. Deze balans heet ook wel energiebalans. Als je meer eet dan je lichaam verbruikt of te weinig beweegt, krijg je overgewicht. Overgewicht betekent dat je meer weegt dan goed is voor je gezondheid. Met een gezond gewicht heb je minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten, daarom is afvallen met een gezond eetpatroon van belang.

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Diëtisten / eigenaren

Persoonlijk voedingsadvies om jou te helpen met afvallen!

Wij zijn gemotiveerd om jou te helpen en staan klaar om samen jouw doelen te gaan behalen. Dit doen we door in een persoonlijk gesprek te focussen op  jouw huidige eetpatroon, gezondheid en klachten. Daarnaast vinden we jouw wensen, behoefte en verwachtingen bij het afvallen erg belangrijk, zodat wij een advies kunnen geven wat haalbaar is, je makkelijk kan toepassen en afgestemd is op jouw specifieke doelen. Dit advies is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke informatie betreft afvallen. Onze diëtistenpraktijk is gevestigd in Arnhem, waar we jou graag ontvangen. 

Samen coachen we jou om de beste versie van jezelf te worden

Deze één op één begeleiding kan net die extra motivatie geven die je nodig hebt zodat het deze keer wel gaat lukken. Na de intake waarin wij alle informatie gaan verzamelen ontvang jij je persoonlijke voedingsadvies om af te vallen. Er is altijd voldoende ruimte voor tussentijdse vragen die je ook via WhatsApp kan stellen. Tijdens de begeleiding zijn wij de stok achter de deur en coachen we je naar een gezonde leefstijl! Wanneer zet jij de eerste stap?

Afspraak inplannen

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Vraag dan nu gelijk jouw intakegesprek aan. Liever eerst gratis kennismaken? Dat is ook mogelijk.

Is jouw gewicht gezond?

BMI betekent Body Mass Index. De BMI is een getal om te bepalen of je te zwaar bent, een gezond gewicht hebt of te licht bent. Hiernaast kun je gemakkelijk je BMI berekenen.

 

Know your BMI

Select your height  


Introduce your weight

 

Wij staan voor je klaar

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist