Bij ons in Arnhem ben je op het juiste adres. Coeliakie (of gluten intolerantie) is een chronische ziekte van de dunne darm. Gluten, een eiwit dat voorkomt in bepaalde granen, veroorzaakt een beschadiging van het darmslijmvlies. Dit kan leiden tot een verminderde opname van voedingsstoffen en het geeft diverse klachten. Een glutenvrij voedingspatroon helpt de darmen weer te herstellen, en wij als diëtist kunnen je hierbij helpen!

Coeliakie

Coeliakie is in de westerse wereld de meest voorkomende voedselintolerantie. Er zijn ongeveer 25.000 mensen in Nederland bij wie coeliakie is vastgesteld, maar het werkelijke aantal ligt waarschijnlijk veel hoger. Dit komt omdat de klachten van coeliakie niet altijd worden herkend. Coeliakie komt twee keer zo vaak voor bij vrouwen als bij mannen.

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Diëtisten / eigenaren

Persoonlijk glutenvrij voedingsadvies!

Hoe kun je er nou voor zorgen dat je dagelijkse eetpatroon glutenvrij is? Daar kunnen wij je mee helpen! Want dit is niet eenvoudig. Er zijn veel dingen waar je op moet letten bij coeliakie, en je moet een glutenvrij voedingspatroon levenslang volgen. Door glutenvrij te eten, herstelt de darm meestal volledig. Wij geven je tips en tricks hoe je bijvoorbeeld etiketten moet lezen en gluten kunt herkennen.  Daarnaast is het belangrijk dat je een volwaardig voedingspatroon behoudt. Het is niet verstandig om zomaar allerlei voedingsmiddelen uit je patroon te schrappen. Je zult merken dat je veel productgroepen nog kunt eten en leer je welke glutenvrije opties er zijn. Samen zorgen wij ervoor dat jouw voedingspatroon voldoet aan jou persoonlijke behoefte. Onze diëtistenpraktijk is gevestigd in Arnhem, waar we jou graag ontvangen. 

Samen coachen we jou om de beste versie van jezelf te worden

Na de intake waarin wij alle informatie gaan verzamelen ontvang jij je persoonlijke voedingsadvies. Er is altijd voldoende ruimte voor tussentijdse vragen die je ook via WhatsApp kan stellen. Tijdens de begeleiding zijn wij er om je te coachen en verder te helpen naar een gezonde leefstijl met een klachtenvrije happy you! 

Afspraak inplannen

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Vraag dan nu gelijk jouw intakegesprek aan. Liever eerst gratis kennismaken? Dat is ook mogelijk.

check I Diëtistenpraktijk Arnhem I Food2Lifestyle

Wij staan voor je klaar

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist