Food2Lifestyle geeft jouw voedingsadvies waarmee je makkelijk mee aan de slag kan. Het zijn geen adviezen met gekke poeders of shakes, maar voedzame en gezonde maaltijden met producten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Wij gaan niets verbieden, want een stuk chocola of lekker uiteten past ook in een gezonde levensstijl. Het gaat allemaal om de balans. In de huidige wereld wordt er van alles overal geroepen en bestaan er de meest gekke diëten. Wij willen jou hier graag duidelijkheid in bieden en geven veel praktische adviezen en tips. Allemaal met het doel  om een gezonde levensstijl te ontwikkelen die goed bij jou past.

Wat bieden wij jou?

Advies op maat

Een persoonlijke aanpak wat werkt voor jou. Hierin staan motivatie, wensen en verwachtingen centraal. Wij ontwikkelen samen met jou een plan om stap voor stap te werken aan een gezondere toekomst

Behoud het gewenste resultaat

Je huidige levensstijl is iets wat je al jaren zo doet, een optelsom van dagelijkse gedragingen. Dit gedrag is iets wat bewust en onbewust uitgevoerd wordt, maar wat een grote invloed heeft op jouw vitaliteit.

Stok achter de deur

Gedragsverandering is een proces van vallen en opstaan, waarbij je veel leert over jezelf. Door dit samen te doen sta je sterker dan alleen. Zo behoud je het resultaat waar je zo hard voor hebt gewerkt.

Intake en advies

Tijdens het intake consult (60 min) bespreken we jouw persoonlijk gezondheidsdossier. Aan de hand van dit dossier komen we veel over jou te weten en kunnen we je zo goed mogelijk helpen. Aan het einde van het consult plannen we een nieuwe afspraak in voor het adviesgesprek (30 min) waarin we jouw eetgewoontes bespreken aan de hand van een persoonlijke powerpoint. Ook ontvang jij je gepersonaliseerde dagmenu en kieslijst, zodat je lekker aan de slag kunt. 

Inbegrepen

* Persoonlijk gezondheidsdossier
* Consult 1: Intakegesprek (60 min) (Persoonlijk gezondheidsdossier wordt geanalyseerd en besproken)
* Consult 2: Persoonlijk voedingsadvies (30 min)
* Voorbeelddagmenu en kieslijst
* Meting (gewicht en middelomtrek)
* Tarief: € 90 euro incl. BTW

Vervolgconsulten

Tijdens het vervolgconsult evalueren van de opgestelde doelen en doen we een meting. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt gemaakt. Daarnaast bespreken we waar de struikelblokken liggen en hoe we deze kunnen oplossen. Na het gesprek stellen we nieuwe doelen op en reiken we je handvatten aan voor het vervolgtraject. Dit doen we in kleine haalbare stappen.

Inbegrepen

* Vervolgconsult (30 min)
* Meting (gewicht en middelomtrek)
* Vragen worden beantwoord en de voortgang wordt besproken
* Praktische adviezen en tips
* Ontwikkelen gezonde levensstijl
* Stok achter de deur
* Tarief: € 30 euro incl. BTW

Het eerste vervolgconsult vindt meestal plaats na 2/3 weken, een derde consult na 6 of 8 weken.

Dieetadvisering wordt in 2019 voor drie uur vergoed vanuit de basisverzekering. Klik hier om verder te lezen.

 

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist