Diëtistenpraktijk Food2Lifestyle is opgericht door Marloes en Lysanne. Wij zijn twee frisse meiden, die op de hoogte zijn van de laatste kennis over voeding. De titel diëtist is wettelijk beschermd en wordt toegekend na de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN). Daarnaast zijn we ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

 

Waarmee kunnen wij jou helpen? 

In onze praktijk willen we jou graag helpen en inspireren om gezondere keuzes te maken. Tegenwoordig is er veel te lezen over voeding en diëten, dit maakt het lastig om een goede keuze te maken. We begeleiden je hierbij met duidelijke informatie en tips. Laten we hier kort over zijn: een dieet volgen waarbij strenge regels de norm zijn is niet de oplossing. Een gezond en gebalanceerd eetpatroon is dit wel. Dit eetpatroon maken we voor jou op maat met daarin ook ruimte voor lekkere trek. Daarnaast bieden we 100% gecontracteerde zorg aan.

 

Naast onze titel ‘Diëtist’ zijn wij ook Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur. In de orthomoleculaire behandelwijze staat het streven voorop om met de voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen. Het is een onderdeel van natuurgeneeskunde. In onze praktijk streven we naar een goede balans.

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Ik vind het leuk om samen met jou  te kijken wat we kunnen doen om jou echt te helpen omtrent voeding en je leefstijl. Hoe gaan we dit bereiken?  We vieren elk succes met je mee. We maken het fun.
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist
Eten is iets wat we elke dag doen, bewust en onbewust. Het moet daarom ook leuk blijven, het is niet de bedoeling dat je constant bezig bent met wat je in je mond stopt. Als diëtist is het echt niet zo dat wij zelf ook nooit meer genieten van wat lekkers, dus waarom zouden onze cliënten dat dan niet mogen? Het geeft mij energie als ik zie dat de klanten weer lekker in hun vel zitten en energieker door het leven gaan.