Wij zijn Marloes en Lysanne

Diëtistenpraktijk Food2Lifestyle is opgericht door Marloes en Lysanne. Wij zijn twee frisse meiden, die op de hoogte zijn van de laatste kennis over voeding. De titel diëtist is wettelijk beschermd en wordt toegekend na de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN). Daarnaast zijn we ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

In onze praktijk willen we jou graag helpen en inspireren om gezondere keuzes te maken. Tegenwoordig is er veel te lezen over voeding en diëten, dit maakt het lastig om een goede keuze te maken. We begeleiden je hierbij met duidelijke informatie en tips. Laten we hier kort over zijn: een dieet volgen waarbij strenge regels de norm zijn is niet de oplossing. Een gezond en gebalanceerd eetpatroon is dit wel. Dit eetpatroon maken we voor jou op maat met daarin ook ruimte voor lekkere trek. Daarnaast bieden we 100% gecontracteerde zorg aan. Waarmee kunnen wij jou helpen? 🙂

Onze missie is om Arnhem gezonder te maken

Als je terugdenkt aan je eerdere afvalpogingen, hebben die blijvend resultaat gebracht? Het antwoord is nee. Misschien wel op de korte termijn, maar op den duur zaten de afgevallen kilo’s er gewoon weer aan. Het ‘dieet’ was niet op jou afgestemd, duurde maar een aantal weken en gaf geen blijvende leefstijlverandering. Daarna wist je niet meer wat je nu moest eten en viel je terug in je oude eetpatroon.

Je weet dat een nieuw dieet volgen niet de oplossing is. Een nieuwe manier van eten is dit wel. Een voedingspatroon die past bij jou en die je je hele leven kan toepassen. Geen voedingsadviezen met gekke poeders of shakes, maar voedzame en gezonde maaltijden met producten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Zou het niet fantastisch zijn wanneer je de handvatten voor jouw perfecte voedingspatroon krijgt aangereikt en dat die helemaal zijn afgestemd op jouw als persoon? Echt speciaal voor jou, niet voor je buurvrouw of buurman. En ja, je mag nog steeds genieten van het leven met lekkere trek. Wij gaan jou niets verbieden, want een stuk chocola of lekker uiteten past ook in een gezonde levensstijl. Het gaat allemaal om de balans, en hierbij gaan wij jou helpen zodat jij je weer energieker voelt en blij kan zijn met jezelf en je spiegelbeeld.

Wij staan klaar om je te helpen en te begeleiden naar een gezondere toekomst.

Marloes

Ik vind het leuk om samen met jou  te kijken wat we kunnen doen om jou echt te helpen omtrent voeding en je leefstijl. Hoe gaan we dit bereiken?  We vieren elk succes met je mee. We maken het fun.

Lysanne

Eten is iets wat we elke dag doen, bewust en onbewust. Het moet daarom ook leuk blijven, het is niet de bedoeling dat je constant bezig bent met wat je in je mond stopt. Als diëtist is het echt niet zo dat wij zelf ook nooit meer genieten van wat lekkers, dus waarom zouden onze cliënten dat dan niet mogen? Het geeft mij energie als ik zie dat de klanten weer lekker in hun vel zitten en energieker door het leven gaan.