Wij zijn anti-dieet

Diëtistenpraktijk Food2Lifestyle is opgericht door Marloes Aanstoot (rechts) en Lysanne Bekker (links). Twee frisse meiden, die van de laatste kennis op de hoogte zijn. De titel diëtist is wettelijk beschermd en wordt toegekend na de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN). Daarnaast zijn we ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

We vinden het leuk om anderen over voeding te vertellen en adviseren. In onze praktijk willen we andere graag helpen en inspireren om gezondere keuzes te maken. Daarnaast zijn wij van mening dat diëten niet de oplossing is. Wij geven dan ook een advies met daarin een gebalanceerd eetpatroon met daarin ook ruimte voor lekkere trek.

Visie Food2Lifestyle

Als je terugdenkt aan je eerder dieet ervaringen, hebben die resultaat gebracht? Het antwoord is NEE. Misschien wel op de korte termijn maar op den duur zaten de afgevallen kilo’s én nog wat extra er gewoon weer aan. Het ‘dieet’ was niet persoonlijk op jou afgestemd, duurde maar een aantal weken en gaf geen blijvende leefstijlverandering. Na het dieet wist je niet meer wat je nu wel of niet kon eten en viel je weer terug in je oude eetpatroon. Je weet dat een dieet volgen niet de oplossing is. Een nieuwe manier van eten is dit wel.

Een voedingspatroon die past bij jou en die je je hele leven kan toepassen. Geen voedingsadviezen met gekke poeders of shakes, maar voedzame en gezonde maaltijden met producten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Zou het niet fantastisch zijn wanneer je de handvatten voor jouw perfecte voedingspatroon krijgt aangereikt en dat die helemaal zijn afgestemd op jouw als persoon? Echt speciaal voor jou, niet voor je buurvrouw of buurman. En ja, je mag nog steeds genieten van het leven met lekkere trek. Wij gaan jou niets verbieden, want een stuk chocola of lekker uiteten past ook in een gezonde levensstijl. Het gaat allemaal om de balans, en hierbij gaan wij jou helpen, wij zijn je stok achter de deur. In de huidige wereld wordt er van alles overal geroepen en bestaan er de meeste gekke diëten. Wij willen hier graag duidelijkheid in bieden en geven praktische adviezen en tips om het ontwikkelen van een gezonde levensstijl zo gemakkelijk mogelijk te maken en jij je weer energieker voelt en blij kan zijn met jezelf en je spiegelbeeld.

Wij staan klaar om je te helpen en te begeleiden naar een gezondere toekomst.

Marloes Aanstoot

Ik vind het leuk om samen met jou  te kijken wat we kunnen doen om jou echt te helpen omtrent voeding en je leefstijl. Hoe gaan we dit bereiken?  We vieren elk succes met je mee. We maken het fun.

Lysanne Bekker

Eten is iets wat we elke dag doen, bewust en onbewust. Mensen begeleiden naar een gezondere toekomst door middel van een verantwoord en lekker eetpatroon is wat wij doen bij Food2Lifestyle. Ik vind dat eten leuk moet blijven, en daarom is er bij ons in de praktijk ook geen slecht of goed eten. Als diëtist is het echt niet zo dat wij zelf ook nooit meer genieten van wat lekkers, dus waarom zouden onze cliënten dat dan niet mogen. Het gaat allemaal om de balans in het voedingspatroon.
Het geeft mij energie als ik zie dat de klanten weer lekker in hun vel zitten en energieker door het leven gaan. Als diëtist kun je dan erg trots zijn op de resultaten die de cliënten behalen.