Hoe val je af zonder dieet? Dit is een vraag die we veel horen in onze diëtistenpraktijk in Arnhem. Veel mensen hebben heel wat dieetboeken gelezen, maar het lukt ze niet om hun eigen doelen te behalen. Afvallen zonder dieet klinkt lastig. Maar is dat werkelijk zo?

Bij het woord dieet krijgen de meeste mensen dus al kippenvel. Wij streven er ook niet na om je op een dieet te zetten. Wij zijn daarom ook anti-dieet. Onze visie is om jou te inspireren om gezondere keuzes te maken die ook makkelijk, haalbaar en effectief zijn. Kijk eens naar je huidige patronen: eet je bijvoorbeeld altijd bruinbrood met salami? Vervang dit eens door volkorenbrood met kipfilet. In volkorenbrood zit de gehele graankorrel verwerkt, dat meer vezels levert dan bruinbrood waardoor je langer vol zit. Salami is erg calorierijk, kipfilet is daarentegen veel magerder. Door kleine aanpassingen aan te brengen in je eetpatroon kom je al een heel eind. Deze kleine aanpassingen zorgen voor gewenste gewoontes. En gewenste gewoontes zorgen weer voor een gezondere leefstijl.

Mocht je dit lastig vinden? Kom een keer langs op een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt ook de quikscan leefstijl invullen op onze website. Klik hier. Deze scan geeft je inzicht of je levensstijl goed is, of dat er nog verbeterpunten zijn.

Wij staan voor je klaar

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Marloes Aanstoot & Lysanne Bekker

Diëtisten / eigenaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *