Je vindt Food2Lifestyle in Squash Fitness Centre Arnhem.
Alkmaarsingel 148
6843 WN Arnhem.

Onze ruimte is gevestigd op de eerste verdieping. 

Op onderstaande openingstijden kun je terecht voor een afspraak:

maandag 09:00 uur – 21:00 uur
dinsdag 09:00 uur – 18:00 uur
woensdag 09:00 uur – 21:00 uur
donderdag 09:00 uur – 18:00 uur

 

Wil je een afspraak maken voor deze locatie

Meer over Squash Fitness Centre Arnhem

Of u nu fanatiek wilt sporten, de fysieke of mentale gesteldheid wilt verbeteren, wilt afvallen, maar ook als u nog niet zo goed weet hoe het werkt, bent u bij Squash Fitness Centre Arnhem op het juiste adres.

Fitness met Technogym apparatuur
Laat u begeleiden door onze ervaren instructeurs en personal trainers om uw doel verantwoord te behalen. Stap ook binnen bij onze motiverende, energieke of juist ontspannende groepslessen als Power, Cycle, Buik-Core, Balance Yoga, Hardlopen, Yoga, Xcore, Zumba, billen-Benen-Buik of HIIT en daag uzelf uit.

Daarnaast staat ons centrum bekend als één van de grootste squashcentra van Nederland. Onze instructeur zorgt ervoor dat u in een ongedwongen sfeer echt leert squashen. Wij bieden tal van mogelijkheden om zowel individueel of in competitieverband te spelen. Daarnaast is squash een schitterende teambuildings-activiteit om een hechter team te creëren.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een proefles aan op www.FitnessArnhem.nl, wij nemen dan contact met u op of bel ons op 026-3899111