Wil je weten of je gezond eet maar heb je geen behoefte aan een traject? Dan hebben wij het antwoord: de voedingscheck van Food2Lifestyle!

Wat is een voedingscheck?
Een laagdrempelige manier om te ontdekken of je gezond eet. Samen gaan we kijken naar je huidige eetpatroon en kijken we wat er verbeterd kan worden.

Wat zit er in een voedingscheck?
– Een advies over je huidige eetpatroon
– Inzicht in de verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten
– Inzicht in vitaminen en mineralen
– Persoonlijk voedingsadvies (dagmenu)
– Een kieslijst met verschillende productkeuzes.

Waarom een voedingscheck?
De voedingscheck is een eenmalig voedingsadvies. Je zit nergens aan vast en je kunt zelf aan de slag met deskundig advies.

Hoe werkt het?
Na aanmelding krijg je een persoonlijk gezondheidsdossier, hierin vul je voor drie dagen een eetdagboek in. Deze stuur je ingevuld weer terug naar ons. We maken vervolgens een afspraak om het eetdagboek te bespreken. In de tussentijd hebben wij jouw eetdagboek berekend en weten we precies wat je binnen krijgt. Aan de hand van het gezondheidssier weten we ook wat je lichaam binnen moet krijgen om goed te kunnen functioneren. Het is mogelijk dat we rekening houden met je doelen bijvoorbeeld afvallen.

Kosten
De kosten voor de voedingscheck zijn € 49,95.

Enthousiast?
Stuur gemakkelijk een verzoek voor een voedingscheck via onderstaand formulier en wij sturen je zo snel mogelijk per mail een voorstel (check je spambox), of nemen telefonisch contact met je op.

Wij staan voor je klaar

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist

Je telefoonnummer (verplicht)

Je e-mail (verplicht)