Food2Lifestyle begeleidt mensen bij hun gewichtsverlies en/of gezondheidsklachten en op weg naar een gezonde leefstijl. Naast het begeleiden van cliënten in onze praktijk zijn wij ook inzetbaar als bedrijfsdiëtist.

Wij geven workshops en screenen bedrijven door te onderzoeken hoe het gesteld is met de vitaliteit en gezondheid van het bedrijf en hun werknemers. Bedrijven zijn gebaat bij vitale medewerkers. Wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie en is duurzaam inzetbaar, ook op oudere leeftijd.

Daarnaast kan er een inloopspreekuur worden gehouden, zodat de werknemer laagdrempelig langs kan komen voor voedingsadvies. Vitale medewerkers zijn productiever, gemotiveerder en verzuimen het minst vaak. Wij passen de best passende mix van coaching, persoonlijk advies toe en daarnaast zijn we de stok achter de deur.

De voordelen

Minder ziekteverzuim

Vitale medewerkers zijn productiever, gemotiveerder en verzuimen het minst vaak.

Productievere werknemers

Werkgevers zijn gebaat bij vitale medewerkers. Wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie en is duurzaam inzetbaar, ook op oudere leeftijd.

Stok achter de deur

Gedragsverandering is een proces van vallen en opstaan, waarbij je veel leert over jezelf. Door dit samen als bedrijf te doen sta je sterker dan alleen.

Workshops

We geven op locatie workshops zoals de workshop etiketten lezen. Ook kunnen we een keer met een groepje medewerkers naar een supermarkt.

Screening

De screening bestaat uit twee fasen.  Zo kan er doormiddel van de Quickscan Leefstijl onderzocht worden hoe het is gesteld met de gezondheid gericht op de leefstijlfactoren. Met de kantine check wordt er gekeken hoe het huidige aanbod is in de kantine en hoe dat kan worden verbeterd.

Fase 1

Fase 1 bestaat uit een screening met diverse mogelijkheden:
– De Quickscan Leefstijl incl. rapport met bevindingen en adviezen
– De kantine check incl. rapport met bevindingen en adviezen
– Inloopspreek op locatie.

Fase 2

Fase 2 richt zich op het toepassen van de adviezen uit de Quickscan of de Kantine check uit fase door Food2Lifestyle.

 

Contactformulier

Vul vrijblijvend het contactformulier in en dan kijken we samen wat we kunnen betekenen voor jouw organisatie.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail (verplicht)

Om spam te voorkomen vragen we je de onderstaande code over te typen

captcha

Wij staan voor je klaar

Marloes Aanstoot

Marloes Aanstoot

Diëtist
Lysanne Bekker

Lysanne Bekker

Diëtist